نصائح زى العسل لكل ست بيت شطورة 😊😊
----------------------------------------
----------------------------------------
🍆حطي نقطه زيت ع وش برطمان الصلصه عمرها م تعمل عفونه
🍆عصير الجوافه عليه نص ليمونه ميخلهوش يسود
🍆وانتي بتخزني الفراخ قطعي معاها شرايح ليمون ووحطيها بعد م تصفي كويس ف كيس التخزين
🍆حبه خل ف مياه غسيل المواعين بتفرق كتير بتمنع التصاق الصابون ووبتنضف وتطهر وتلمع المواعين
🍆فصين توم ع البسله بتغير الطعم تماما للاحلي
🍆للأحتفاظ بالخضره وقت اكتر حطي معلقه واقفلي الكيس ككويس بعد م تفضي منه الهوا بيعد مده اطول
🍆الليمون لفي كل ليمونه ف ورق فويل او ورق جرنان وحطيهم بعلبه ببعد مده طويله
🍆بعد م تتبلي البانيه حطيه بالبقسماط وع الفريزر نص ساعه حيتماسك معاكي مش حيفك ابدا
🍆لو عندك كاتيل استالس اغلي ف مياه وملح ليمون حينضف ويبقي بيلمع
🍆اللحمه مش بيتحطلها ملح الا ف االاخر نص معلقه سكر لو اللحمه عجوزه بتساعد عالتسويه بسرعه 🙋🏼
🍆شوحي الفراخ بملح وفلفل قبل م تضيفي مياه الشربه بتفرق جدا ف الطعم 🙈🙈🙈
🍆حطي ع عصير الليمون ربع كوبايه لبن بيبقي تحفه بجد
🍆الطماطم بعد م تتعمل بالخلاط بتصفي من القشر والتفل
🍆للتخلص من اي دهون ع البوتجاز كربانوتو وملح ليمون وخل بتشيل اي دهووون
🍆لو مش عاوزه الكفته تكش منك معلقه بقسماط ونص معلقه بيكنج بودر عليها.
علقی بخمس ملصقات لیصلک کل جدید💚💗💗
Commentaires
Enregistrer un commentaire